Palloiluleiri Kyynämöisillä 2021

Uuraisten Raiku järjestää 2012-2014- syntyneille tytöille ja pojille lento- ja jalkapallon yhdistelmäleirin Kyynämöisillä 27.-29.7.2021. Leirin hinta on 30€, kattaen valmennuksen ja ruokailut sekä pienen välipalan leiripäiville. Leiripäivinä leiri alkaa klo 9.00 ja päättyy noin klo 15.00. Leiri toteutuu, mikäli leirille ilmoittautuu vähintään 10 lasta, maksimimäärä ilmoittautuneita leirille on 20.

Mitä leirillä tehdään?

Aamupäivisin harjoittelemme Kyynämöisten nurmikentällä monipuolisesti erilaisia jalkapallon tekniikoita ja pelinomaisia taitoja, unohtamatta tietenkään niitä parhaimpia eli pelejä! Päivällä Uuraisten Liikenteen linja-auto kyyditsee leiriläiset ruokailemaan Uuraisten keskustassa olevalle Shellille ja ruokailun jälkeen sieltä takaisin. Ruokailun jälkeen sukellamme lentopallon maailmaan Kyynämöisten koululle. Lentopallossa opettelemme lajin alkeita, kuten hiha- ja sormilyöntiä, pallon iskemistä, passaamista eli kaikkea sellaista, mitä tässä hienossa lajissa tarvitaan jotta peli on sujuvaa! Lentopallossa tavoitteena on, että leiriläinen oppii turvallisessa ja hauskassa ympäristössä lajiin liittyviä perustaitoja.

Lajivalmennuksesta leirin aikana vastaavat muun muassa Viivi Rautiainen (jalkapallo) ja Sara Ässämäki (lentopallo).

Järjestävällä seuralla on leirin ajan vastuuvakuutus, mutta voimassa olevaa tapaturmavakuutusta suositellaan. Leirille osallistuvalla tulee olla suoritettuna Uuraisten Raiun jäsenmaksu vuodelle 2021.

Milloin ja mihin ilmoittaudutaan?

Ilmoittautumisaika leirille on 29.6.-13.7.2021. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta:

  1. Lataa lomake koneellesi.
  2. Täytä ja tallenna koneellesi.
  3. Lähetä täytetty lomake osoitteeseen: uuraistenraiku@gmail.com otsikolla “Ilmoittatuminen palloiluleirille”

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Leirille otetaan mukaan lapset ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos lomakkeen aukeamisessa on ongelmia, ota yhteyttä: uuraistenraiku@gmail.com

Leirin toteutuessa jokaiselle leirille osallistuvalle tulee tarkempi leirikirje sekä lasku leiristä. Lomakkeen palauttamisen yhteydessä voi esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Tavataan iloisen palloilun merkeissä Kyynämöisillä heinäkuun lopussa! 🙂

Vieritä ylös