Juniori lentopallo

Raiun juniori lentopallo käynnistyi vuosikymmenien tauon jälkeen tammikuussa 2022. Lentopallokouluun osallistui tammikuun ja toukokuun aikana kolmetoista poikaa ja tyttöä. Raiun lentopallokoulu oli tarkoitettu 7-12 vuotiaille lapsille. Harjoitukset olivat kerran viikossa Höytiän koulun liikuntasalissa. Kuva yllä on lentopallokoulusta keväältä. Lentopallokoulusta tykättiin kovasti ja sille toivottiin jatkoa.

Juniori lentopallo on tarkoitettu 2009-2014 syntyneille tytöille ja pojille. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 Höytiän koulun liikuntasalissa ja perjantaisin klo 18.30-20.00 Uuraisten koulukeskuksen liikuntasalin kolmannessa lohkossa. Juniori lentopallon aloitus on keskiviikkona 21.9.2022 klo 17.30 Höytiän koulun liikuntasalissa. Raiun toimintaan osallistuminen edellyttää seuran jäsenmaksun suorittamista. Juniori lentopalloon mahtuu mukaan uusia lapsia. Harjoituksia vetävät Raiun valmentajat Sami Oksasen johdolla. Seura tiedottaa Juniori lentopallon aloituksesta lähiaikoina myös seuran facebookissa, paikallisuutisissa ja lentopallokoulun what ap-ryhmässä.

Lentopallokoulun päättäjäiset toukokuussa 2022. Kuvassa lähes kaikki lentopallokoulaiset ja valmentajat Sami Oksanen ja Heidi Öhman. Kuvat Oskari Kivelä.

Lisätiedot: oskari.kivela@pp.inet.fi

Vieritä ylös