Juniorilentopallo

Raikun juniorilentopallo käynnistyi vuosikymmenien tauon jälkeen tammikuussa 2022. Lentopallokouluun osallistui tammi-toukokuun aikana kolmetoista 7 -12 vuotiasta poikaa ja tyttöä. Harjoitukset olivat kerran viikossa Höytiän koulun liikuntasalissa. Lentopallokoulusta tykättiin kovasti ja sille toivottiin jatkoa, ja junnujen lentopallo jatkuukin syksyllä 2023 kahdella vuorolla viikossa!

Juniorilentopallo on tarkoitettu 2010-2014 syntyneille tytöille ja pojille. Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 18:00-19:30 Höytiän koulun ja perjantaisin klo 18:30-20:00 Uuraisten koulukeskuksen salissa.
Tule mukaan toimintaan! Ilmoittautumisohjeet löydät lomakkeelta.


Raikun toimintaan osallistuminen edellyttää seuran jäsenmaksun suorittamista. Jäsenmaksutiedot löydät kätevästi täältä. Junnulentopalloon mahtuu vielä mukaan myös uusia lapsia. Harjoituksia vetävät Raikun valmentajat Sami Oksasen johdolla.
Seura tiedottaa junnulentopallon aloituksesta myös seuran facebookissa, paikallisuutisissa ja lentopallokoulun whatsapp-ryhmässä.

Lentopallokoulun päättäjäiset toukokuussa 2022. Kuvassa lähes kaikki lentopallokoulaiset ja valmentajat Sami Oksanen ja Heidi Öhman. Kuvat Oskari Kivelä.

Lisätiedot: Oskari Kivelä / oskarik68(at)gmail.com

Scroll to Top