Jalkapallo

(kuva: Petri Skog)

Pitkään odotettu Uuraisten urheilukenttä on nyt valmis!

Toimintamme jalkapallon osalta pyörähtää käyntiin maanantaina 13.6. klo 17.30-19.00 kaikkien nykyisten juniorijoukkueiden osalta. Harjoitusvuoromme ovat kesän ajan maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-19.00. Toiminnassamme pidämme kesätauon 25.7.-7.8. jolloin ei ole ohjattua harjoittelua.

Vastuuvalmentajina junioripuolella toimivat Tommi Espo (14-15- syntyneet) ja Viivi Rautiainen (07-12- syntyneet). Lisäksi heinäkuussa 2022 järjestämme pienemille palloilijoille pallokoulun / perhefudiksen, mikäli saamme ryhmälle vetäjän. Innokkaat ohjaajat / vanhemmat, ottakaa yhteyttä uuraistenraiku@gmail.com. Nykyisiin ryhmiin voi tulla mukaan ottamalla yhteyttä vastuuvetäjiin.

Seuramme haluaa kehittää jalkapallopuolen toimintaa vielä paremmin kasvattajaseurasuuntaan. Olisitko juuri sinä innokas henkilö vetämään jalkapalloa ja viemään toimintaa eteenpäin? Otathan meihin rohkeasti yhteyttä. Uuraisten Raiku tarjoaa koulutusmahdollisuuden niin valmennuksesta kuin huoltopuolesta innostuneille toimijoille.

Aurinkoista palloilukesää uudelle nurmelle!

Jalkapallon jaostovastaava,

Viivi Rautiainen

uuraistenraiku@gmail.com

Vieritä ylös