Nappulaolympialaisten kisaraportti

Uuraisten nappulakilpailuihin osallistui hikivenä sunnuntaina 2.8. yhteensä noin 40 lasta. Niin hyppy- kuin juoksupaikoilla nähtiin rehtiä kilpailua Mitallit saatiin jaettua ja mutta pisteidenlaskussa sattui toimitsijoille virhe 7-vuotiaiden tyttöjen ikäluokassa: Nella Varala oltiin merkitty hopealle, vaikka pisteet oikeuttivat hänet kultamitalliin. Virhe kuitenkin on korjattu, ja tytöjen mitallienvärit ovat päivitetty!

Tänä vuonna ei perheviestiä valitettavasti saatu toteutettua, mutta puheenjohtajamme toimesta kilpailtiin hallituksen sisäinen yllätyslaji: sileä 60 metriä. Vastakkain olivat Hytönen, Kupari, Kivelä O, Koskinen ja Rautiainen. Juoksun lähes ylivoimaiseen voittoon kiisi parin kymmenen vuoden ikähyvityksellä Rautiainen, tosin muut hallituksen jäsenet protestoivat allekirjoittaneen ottaneen lopputuloksen kannalta merkittävän vilppilähdön. Oli miten oli, tästä taisi tulla hallituksen uusi perinnelaji myös tuleville vuosille!

Alapuolelta on nähtävissä tulokset tämän vuoden lajeista:

Kiitos paikalla olleille kilpailijoille, perheille ja toimitsijoille! Ensi vuonna taas tavataan kentällä nappulakisojen parissa!

Scroll to Top