Tärkeää infoa junioreiden vakuutuksista

Raiun hallitus linjasi kuluneella viikolla seuran vakuutuskäytäntöjä. Juniorit, jotka harjoittelevat seuramme alaisuudessa ja toiminnassa, ovat velvoitettuja ottamaan oman vakuutuksen. Tämä linjaus koskee jalkapallojunioreita, etenkin pallokerhossa ja myöhemmin pallokoulussa toimivia pelaajia. Vakuutus voi tulla oman perheen vakuutuksen tai seuraavaksi kerrottavan korttelipassin kautta. Kilpasarjassa pelaavilta vaaditaan automaattisesti vakuutuksen ottamista lisenssin yhteydessä.


Mikä vakuutus? Jalkapalloliitto ja OP ovat yhdessä luoneet lapsiharrastajille vakuutuksen nimeltä Korttelipassi. Tämän myötä sekä pelaaja että joukkueen valmennus ovat vakuutettuja koko harjoitusten ajan tapaturman sattuessa. Vakuutus koskee 2010 syntyneitä ja sitä nuorempia pelaajia. Vakuutuksen hinta on 9€.

Miksi näin? Haluamme vakuutuksen avulla turvata junioreille sekä muille toimijoille turvallisen ympäristön vahinkotilanteen sattuessa.

Ohessa linkki, josta korttelipassin voi ostaa. Järjestelmä vaatii rekisteröitymisen, joten pieni hetki kärsivällisyyttä ja aikaa ovat paikallaan. 😊 Ostetun vakuutuksen (tai jo olemassa olevan vakuutuksen) kuitin voi näyttää kentällä harjoituksien yhteydessä. Mikäli järjestelmässä ilmenee ongelmia, tulee siitä olla yhteydessä seuraan.

https://ewww.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset


Turvallisen pelaamisen puolesta!

Raiun hallitus

Scroll to Top