Toiminnan kartoittamis- ja kehittämiskyselyn antia

Uuraisten Raiku toteutti huhtikuun 2020 aikana kehittämiskyselyn, joka suunnattiin paikkakuntamme asukkaille Facebookin kautta. Kiitos kaikille vastanneille! Alla kyselyn tuloksia ja palautetta tiivistetyssä muodossa:

✅ Seuran tuottamiin urheilumahdollisuuksiin oltiin valtaosin tyytyväisiä tai melko tyytyväisiä. Huomattava määrä vastaajia toivoi myös urheilutoiminnan kehittämistä. 

✅ Seuran tiedottamiseen ja näkyvyyteen eri sosiaalisen median väylien kautta toivottiin selkeää parannusta lähes kaikilta vastaajilta. 

✅ Tulevaisuudessa Raiun toiminnalta toivottiin erilaisten urheilumuotojen kokeilumahdollisuutta, voimistelukerhoa, retkiä luontoon, kävelyjalkapalloa sekä tulevaisuuden talvista riippuen myös luistelukoulun järjestämistä. 

Otamme koppia vastauksista ja kehitämme toimintaamme askel askeleelta vastaamaan paremmin käyttäjäryhmämme tarpeita. Toimintamme on tällä hetkellä jo lisääntynyt: esimerkiksi tulevan kesän aikana tarjoamme liikuntamahdollisuuksia eri-ikäisille uuraislaisille lähes viikon jokaisena päivänä. Samalla kun toivomme saavamme uusia harrastajia lajien pariin, on tilaa aina myös uusille talkoolaisille, valmentajille taikka ihan vain jäsenille! 

Yhdessä kohti liikkuvaa tulevaisuutta,

Raiun hallitus 

Scroll to Top